cazare predeal hotel pret

Wiki Article



cazare disponibila predeal
What an incredible location! Valentina is an excellent host, she made us truly feel definitely welcomed. The apartment is spotlessly thoroughly clean, all the things is new and well cared for. During the kitchen you might have anything you would need to have if you wish to Prepare dinner - brand new pots, utensils - we had been travelling with a child, so they had been extremely practical.

„Transylvania Log” nu este doar un ”complex” de scenario tradiționale recondiționate. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe treatment ți-o dă fiecare colțișor.

Manor Ski Hotel se găsește în Predeal, la twenty km de Castelul Peleş, și are o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Această proprietate oferă o recepție deschisă nonstop, precum și un restaurant.

Pensiune turistica situata in Predeal, este locul best atat pentru intalnirile Dumneavoastra de afaceri cat si pentru cei care doresc sa scape de agitatia orasului, sa se bucure de frumusetea naturii. Inconjurata de brazi ...

Apartamentele sunt foarte confortabile și amenajate cu gust, cu camere spațioase și terase generoase. Un reward reprezintă demisolul cu jocuri și canapele în care am putut socializa.

Thoroughly unacceptable. It's a pity, simply because there is beautiful surroundings, but the inability of the authorities to act can make it extremely hard to operate a normal vacationer industry.

Se accepta plata cu vouchere de vacanta emise pe card. Vila este structurata pe trei nivele, la parter fiind livingul cazare predeal elexus si bucataria, etajul 1 este structurat in trei camere duble cu baie proprie si balcon, a patra camera ...

Piscinele interioare vă permit să exersați înotul pe spate indiferent de capriciile cazare predeal cu card de vacanta vremii; după câteva lungimi de bazin, piscinele exterioare vă oferă o binemeritată relaxare la soare, pe șezlong.

 Ia-ți familia, prietenii și vino la noi! Îți garantăm că vei găsi un loc relaxant cu aer curat, unde vei putea să petreci timp de cazare predeal langa partie clabucet calitate alături de cei dragi.

Platinvm B&b se afla în Predeal și oferă unități de cazare cu Wifi gratuit și Television cu ecran plat, un bar și two terase. La Platinvm B&b aveti zona de unwind si spa unde veti gasi un jacuzzi de six persoane, sauna si banda ...

Acceptam carduri de vacanta.Se pot face rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Casele din copaci sunt atrăgătoare nu numai pentru unicitatea lor, ci și pentru confortul contemporary. În inside veți găsi paturi confortabile, o baie privată, un sistem de încălzire și un jacuzzi relaxant, de unde puteți cazare predeal in padure privi stelele, munții și asculta sunetele naturii. Ce este significant de știut: nu există conexiune wi-fi la Online, iar semnalul telefonic nu este extraordinar de bun, așa că veți fi deconectat de la realitatea cotidiană și, pentru o vreme, veți fi mai aproape de natură: lumea ta, lumea ideală. Porniți într-o călătorie romantică prin peisajul rural românesc!

Restaurantul pune la dispoziția clienților cazați un meniu divers, menit să satisfacă fiecare poftă, chiar și cele mai sofisticate cerințe ale gurmanzilor de pretutindeni. Atunci cand faci o rezervare, alege pachetele de cazare cu demipensiune sau pensiune completa.

Căsuța din copac dispune de bucătărie utilată, WiFi despre și o terasă din lemn care te deal with să te simți cu adevărat în inima naturii, printre copaci. Animalele de companie sunt permise.

Report this wiki page